Witajcie wszyscy. Właśnie odebrałem ten wspaniały model Scout Sixty z 2016 roku dla mojej żony i doszliśmy do wniosku, że chce, aby elementy sterujące były bliżej niej. Rower ma już mini-małpy i nawet po obniżeniu nadal są one nieco za daleko, aby zapewnić jej komfort. Wiem, że mogę dodać podwyższenia typu pull back, z wyjątkiem faktu, że później w ciągu dnia zdobyliśmy również szybkozdejmowaną szybę Indian od dealera. Ta szyba montowana jest bezpośrednio do kierownicy. Jeśli więc założę podwyższenia typu pull back, szyba nie będzie mogła być zamontowana do kierownicy, ponieważ będą one teraz dalej z tyłu.
Pomysły, co mogę zrobić? Czy powinienem wybrać większe (małpy) i po prostu je pochylić w dół, czy szukać kierownicy, która jest ukształtowana tak, aby bardziej się cofała? Każdy wkład byłby pomocny. Tak, przeszukałem forum, ale nie widziałem, żeby ten problem był omawiany.
Dzięki wam wszystkim.
Pomysły, co mogę zrobić? Czy powinienem wybrać większe (małpy) i po prostu je pochylić w dół, czy szukać kierownicy, która jest ukształtowana tak, aby bardziej się cofała? Każdy wkład byłby pomocny. Tak, przeszukałem forum, ale nie widziałem, żeby ten problem był omawiany.
Dzięki wam wszystkim.