Nie widzę żadnego odniesienia do tej witryny na tych forach, więc dodam jedno tutaj. Myślę, że jest też aplikacja Apple (ale nie na Androida, dlatego używam wersji na komputery).
www.motorcyclistmap.com
Mnóstwo tras pokazanych na mapie, niektóre ze szczegółami, recenzjami i ocenami, ale wszystkie mogą być przeglądane i oceniane przez zarejestrowanych użytkowników. Zarejestrowani użytkownicy mogą również dodawać swoje ulubione trasy do bazy danych. Myślę, że to świetne źródło, które będzie jeszcze lepsze w miarę rozwoju społeczności. Sprawdź to.
Rejestracja jest łatwa, ale strona główna i mapy znajdują się na osobnych serwerach (lub coś w tym rodzaju), co oznacza, że musisz zarejestrować się po raz drugi, aby edytować mapę.
W każdym razie mam nadzieję, że okaże się to przydatne.

Motorcyclist Map | Riders
The Motorcyclist Map community is a dynamic network of riders united by a passion for motorcycling and a desire to connect with fellow enthusiasts. With a dedicated Facebook group as a central hub, Motorcyclist Map offers much more than just maps — it's a thriving community that celebrates the...

Mnóstwo tras pokazanych na mapie, niektóre ze szczegółami, recenzjami i ocenami, ale wszystkie mogą być przeglądane i oceniane przez zarejestrowanych użytkowników. Zarejestrowani użytkownicy mogą również dodawać swoje ulubione trasy do bazy danych. Myślę, że to świetne źródło, które będzie jeszcze lepsze w miarę rozwoju społeczności. Sprawdź to.
Rejestracja jest łatwa, ale strona główna i mapy znajdują się na osobnych serwerach (lub coś w tym rodzaju), co oznacza, że musisz zarejestrować się po raz drugi, aby edytować mapę.
W każdym razie mam nadzieję, że okaże się to przydatne.