Indian Motorcycle Forum banner
61 - 64 of 64 Posts
Tak, przepraszam, nie chciałem rozkopywać gniazda os. To, co skłoniło mnie do zadania pytania, to czytanie o zaletach każdego motocykla i silnika i zastanawianie się, jak wypadłyby w porównaniu ze sobą.

W każdym razie, miałem dziś okazję do jazdy testowej, moje dwa centy, całkowicie nienaukowe, tylko z odczuć

• Od startu: 0-40 km/h, Scout wygrywa, 40 - prędkość maksymalna, Chief wygrywa
  • Komfort, Chief wygrywa, nawet z amortyzatorami Fox i wygodnym siedzeniem
  • Prowadzenie przy niskich prędkościach, Scout wygrywa, przepustnica Chiefa jest dość czuła, zwłaszcza w trybie sportowym
  • Autostrada/wyprzedzanie, Chief wygrywa, ciągnięcie na 3. i 4. biegu było imponujące

Doceniam opinie/komentarze wszystkich!

Ostatnia rzecz - mogę potwierdzić problem z iPhonem. Aparat w moim nowiutkim iPhonie padł po tym, jak użyłem go jako nawigacji podczas jazdy, zamontowany w uchwycie RAM. Nie połączyłem tych dwóch rzeczy, dopóki nie wspomnieliście o tym tutaj. Na szczęście Apple naprawił go w ramach gwarancji, teraz wiem lepiej!

- Cori
Miałeś szczęście z telefonem, czytałem, że zorientowali się i odmówili naprawy.

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk

Tak, przepraszam, nie chciałem ruszać gniazda os! To, co skłoniło mnie do zadania pytania, to czytanie o zaletach każdego motocykla i silnika i zastanawianie się, jak by się one do siebie odnosiły.

W każdym razie, miałem dziś okazję do jazdy testowej, moje dwa centy, całkowicie nienaukowe, tylko z odczucia

• Od startu: 0-40 km/h, Scout wygrywa, 40 - prędkość maksymalna, Chief wygrywa
  • Komfort, Chief wygrywa, nawet z amortyzatorami Fox i wygodnym siedzeniem
  • Prowadzenie przy niskich prędkościach, Scout wygrywa, przepustnica Chiefa jest dość czuła, zwłaszcza w trybie sportowym
  • Autostrada/wyprzedzanie, Chief wygrywa, ciągnięcie na 3 i 4 biegu było imponujące

Doceniam opinie/komentarze wszystkich!

Ostatnia rzecz - mogę potwierdzić problem z iPhonem. Aparat w moim nowiutkim iPhonie padł po tym, jak używałem go jako nawigacji podczas jazdy, zamontowany w uchwycie RAM. Nie połączyłem tych dwóch rzeczy, dopóki wszyscy o tym nie wspomnieliście. Na szczęście Apple naprawił to w ramach gwarancji, teraz wiem lepiej!

- Cori
Prawie zapomniałem, nie musisz za nic przepraszać, zadałeś uzasadnione pytanie. Niektórzy ludzie po prostu nie mogą się doczekać jazdy i jeszcze nie mogą. Dzieje się tak co roku na forach lol.

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk

Moim zdaniem Indian ułatwiłby decyzję "Scout bobber kontra chief bobber", umieszczając silnik 108 Powerplus w chief bobber... silnik chłodzony powietrzem jest dla mnie w zasadzie pewnym minusem.

Wolałbym powerplus w czymś bardziej sportowym z lepszymi kątami pochylenia. Mam już dość podatku od słabego prowadzenia cruisera. Przeciągnąłem wystarczająco dużo podnóżków przez całe życie.

61 - 64 of 64 Posts
You have insufficient privileges to reply here.