Indian Motorcycle Forum banner
781 - 800 of 1,271 Posts
Oto mój 19 Scout Bobber. Mody obejmowały:
Niestandardowy tylny błotnik wykonany przy użyciu standardowego błotnika
Przeniesione tylne kierunkowskazy
Dean Speed Zero Drag Bars
Niestandardowa płyta do usuwania błotników
Trask Performance slip ons (Uwielbiam ten dźwięk)
Shinko777 Białe ściany
Lusterka końcowe kierownicy Bildwelt
Uchwyty Biltwell
Uwielbiam sposób, w jaki się prowadzi...
605300

Save
Odebrane w St Louis i przejechane 900 mil do domu. Wygodny rower, ale zmarzłem. Dostanę lepsze zdjęcia
2020 Twenty z przebiegiem 3500 mil. Wydech Freedom Performance, siodło Corbin, amortyzatory Fox, reflektor Pathfinder. Dostałem na to dobrą ofertę!!
Image

Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk

Jestem szczęśliwy,
dziś trochę wyczyściłem motorower, a mój przyjaciel Sascha wziął na niego kamerę, zobaczcie sami.
Moje marzenie na dwóch kołach jest prawie skończone, dobra, będzie jeszcze niestandardowa osłona generatora z logo Indian (jest w pracy), a także uchwyty i lusterka, wtedy będzie gotowe!
Chciałbym podziękować firmie WUNDERKIND-Custom i Indian Motorcycle Freiburg, którzy wspierali mnie profesjonalnie w ten sposób!

Jestem szczęśliwy,
dziś trochę wyczyściłem motorower, a mój przyjaciel Sascha wziął na niego kamerę, zobaczcie sami.
Moje marzenie na dwóch kołach jest prawie skończone, dobra, będzie jeszcze niestandardowy generator z logo Indian (jest w pracy), a także uchwyty i lusterka, wtedy będzie gotowe!
Chciałbym podziękować firmie WUNDERKIND-Custom i Indian Motorcycle Freiburg, które profesjonalnie wspierały mnie w ten sposób! View attachment 611919
Skąd wziąłeś siedzenie?

Gdzie dostałeś siedzenie?
lub tylko Zestaw Siedzeń... :)

781 - 800 of 1,271 Posts
You have insufficient privileges to reply here.