Indian Motorcycle Forum banner

Scout Bobber i oparcia

25K views 24 replies 11 participants last post by  rkodea  
#1 ·
OK, wiem o Dean Speed i jego jakości, ale dodanie wysyłki do bagażnika na 6-pak i emblematu sprawia, że ​​to prawie 350 dolarów tylko za samą belkę. Czy to jedyna opcja? Nie chcę oparcia --- tylko belkę do przypinania rzeczy. Tylko pytam. I wiem, że Bobber będzie inny niż Scout.

#7 ·
Zamówiłem mój Wicked bar 1 września i przyszedł wczoraj. Jedno z najlepszych rzemiosł, jakie kiedykolwiek widziałem i waży więcej niż rower---prawie. Warte wysokiej ceny I czekania!!!!

Zdjęcia wkrótce.

Save
#15 ·
OK Wiem o Dean Speed i jego jakości, ale dodając koszty wysyłki za stojak na 6-pak i emblemat, to prawie 350 dolarów tylko za samą belkę. Czy to jedyna opcja?
Nie chcę oparcia - tylko belkę do mocowania rzeczy. Tylko pytam. I wiem, że Bobber będzie inny niż Scout.

Zdjęcia też byłyby miłe.
Rozumiem cię, próbuję się zdecydować od tygodnia, a koszt nawet z kodem rabatowym messygarage to wciąż 300 dolarów z wysyłką. Zamierzam zrobić czaszkę i stojak na 20". Nie mogę znaleźć nikogo, kto robiłby je za mniej niż 300 dolarów.

#17 ·
Hmm, może zrobię wtedy 24". Będę musiał zmierzyć od błotnika i zobaczyć, jak to wygląda. Mam bagażnik na rowerze i pojedyncze siedzenie, potrzebuję tego tylko po to, aby umieścić na nim transporter dla zwierząt i móc również przewozić bagaż z tyłu. Mam też 10-calowe mini. Dziękuję!

You have insufficient privileges to reply here.