Indian Motorcycle Forum banner

Nowa (dla mnie) szyba przednia od National Cycle

2.8K views 5 replies 4 participants last post by  JDennis  
#1 ·
Czy ktoś próbował już tej nowej szyby przedniej firmy National Cycle do Chieftaina lub Roadmastera? Została przetestowana w tunelu aerodynamicznym w celu zmniejszenia turbulencji, ale nie jestem pewien co do wyglądu.

Wysłane z mojego iPada przy użyciu Tapatalk

#2 ·
Czy ktoś próbował już tej nowej szyby przedniej firmy National Cycle do Chieftaina lub Roadmastera? Została przetestowana w tunelu aerodynamicznym w celu zmniejszenia turbulencji, ale nie jestem pewien co do wyglądu.

Wysłane z mojego iPada za pomocą Tapatalk
Tak, National Cycle ma je już od jakiegoś czasu, ale myślę, że wygląd ma tendencję do odstraszania ludzi. Odbijanie, którego doświadcza większość osób, ma więcej wspólnego z powietrzem dochodzącym od dołu motocykla, a nie z boków.

#5 · (Edited)
Tak, National Cycle ma je od jakiegoś czasu, ale myślę, że wygląd ma tendencję do odstraszania ludzi. Odbijanie, którego doświadcza większość osób, ma więcej wspólnego z powietrzem dochodzącym od dołu motocykla, a nie z boków.
Mam dolne malowane elementy Indian w moim motocyklu, ale nadal odczuwam znaczne odbijanie, gdy wiatr się wzmaga.

To dlatego zastanawiałem się, czy ktoś próbował szyby przedniej National Cycle zamieszczonej powyżej we wcześniejszym poście? Jeśli działałaby dobrze, rozważyłbym jej zakup na długie podróże międzystanowe i używałbym lepiej wyglądającej szyby przedniej na lokalne przejażdżki.

Wysłane z mojego iPada za pomocą Tapatalk

#3 ·
Czy ktoś próbował już tej nowej szyby przedniej firmy National Cycle do Chieftain lub Roadmaster? Została przetestowana w tunelu aerodynamicznym w celu zmniejszenia turbulencji, ale nie jestem pewien co do wyglądu.
Tak, national cycle ma je od jakiegoś czasu, ale myślę, że wygląd ma tendencję do odstraszania ludzi. Odbijanie, którego doświadcza większość osób, ma więcej wspólnego z powietrzem dochodzącym od dołu motocykla, a nie z boków.
Mam taką w swoim scout i jest świetna.

Wysłane z mojego iPada przy użyciu Tapatalk

You have insufficient privileges to reply here.