Indian Motorcycle Forum banner

Pokażmy wasze zdjęcia z drogi!

7.4K views 51 replies 23 participants last post by  gwag1  
#1 · (Edited)
Najlepiej na zdjęciach w ruchu zrobionych przez kogoś innego podczas jazdy.

Wiem, że wiele osób ma zdjęcia z Dragon lub innych malowniczych dróg, które zostały zrobione podczas przejazdu.

Ponadto, na większości rajdów w niektórych malowniczych obszarach są zdjęcia zrobione przez Phantom Biker i innych fotografów.

Oto dwa moje:

Image

Image

#3 · (Edited)
Notatka administratora: Każdy może i zazwyczaj publikuje swoje zdjęcia we własnych galeriach lub w wątkach takich jak „Czy jeździłeś dzisiaj?”. Czasami ludzie publikują wątek w „zdjęciach” tylko o jednej podróży. Aby uniknąć powielania tych zdjęć, sugeruję, aby każdy ograniczył swoje posty tutaj do kilku ulubionych. I jak rozumiem, powinny to być zdjęcia, na których faktycznie jedziesz na rowerze ~~ a nie stacjonarnie. Oto Julie ze swoim wówczas nowiutkim Victory CCT z 2013 roku, na którym przejechała 80 000 mil. Zdjęcie zrobione na południe od naszego domu w czerwonych skałach Roxborough.

Z jednej z naszych wycieczek ~~ ja na moim ukochanym RM z 2015 roku z prędkością przelotową (80 - 85 mil na godzinę). Skończyłem już popołudniowe cygaro.

#9 ·
Obawiam się, że jedyne pełne ujęcie mnie w ruchu zostało zrobione około 50 lat temu. Wciąż jestem równie brzydki.

Attachments

Save
#14 ·
Wygląda dobrze! @SOThornton Podoba mi się sposób, w jaki ustawiłeś swój indyjski motocykl.

@Mtfallstodd Twiggs to także miejsce, w którym kupiłem swój motocykl. Wygląda dobrze.

@Rusty Arse Nazwa użytkownika pasuje :). Uwielbiam stare zdjęcia chopperów! To wspaniałe.

Niezłe obciążenie. Nigdy nie widziałem chłodnicy na bagażniku z tyłu motocykla. (y)

#23 ·
Image

• Like
Reactions: SJ12DS
Save
#25 ·
Image

• Like
Reactions: SJ12DS
Save
You have insufficient privileges to reply here.